Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)

G-28197564
AECC

Salut, Ciència i Tecnologia.

SOBRE L'AECC

L'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC, "Asociación Española Contra el Cáncer") és una ONG formada per pacients, metges, voluntaris i professionals que treballen per a educar i conscienciar a la població sobre tots els temes relacionats amb el càncer, donar suport i acompanyar als malalts de càncer i als seus familiars i finançar investigacions i tractaments per a millorar la prevenció i cura de la malaltia. En definitiva, reduir l’impacte de la malaltia per a millorar la vida de les persones.

L'ONG, fundada el 1953, ha pagat tractaments per a persones amb pocs recursos, ha iniciat una de les primeres campanyes del càncer ginecològic, ha arrancat la primera campanya de detecció precoç amb unitats mòbils, ha oferit atenció psicològica i ajudes per deixar de fumar, ha iniciat campanyes per la prevenció del tabaquisme a les aules... i encara ho fan!

Gràcies al finançament de projectes i campanyes científiques, l'AECC ha aconseguit prevenir l'aparició del càncer mitjançant l'eliminació de la molècula FASN, desenvolupar una eina per detectar precoçment el càncer de pròstata o eliminar totalment alguns càncers de pàncrees d'animals. Per a més notícies, cliqui aquest enllaç.

3. Salut i benestar

OBJECTIUS

  •  Educar i conscienciar a la població sobre el càncer.
  • Donar suport, acompanyar i finançar als malalts de càncer i als seus familiars, i donar serveis especials per a aquests (atenció psicològica, orientació mèdica, atenció social, etc.).
  • Reduir l’impacte del càncer a la societat.
  • Impulsar investigacions de qualitat per a millorar la prevenció i cura de la malaltia.
  • Fomentar hàbits saludables a la societat (reducció del tabaquisme i alcoholisme, dieta sana…).

MÈTODES DE COL·LABORACIÓ

Idioma