POLÍTICA DE PRIVADESA

QUI SOM

L'adreça de la web és https://www.ongs.cat, creat per MiTIC (Rubén Aguiló Schuurs i Jaume Mora i Ladària).

 

QUINA INFORMACIÓ RECOPILAM I PERQUÈ HO FEIM

Comentaris

La pàgina no accepta la publicació de comentaris externs. Cap informació respecte a comentaris és recopilada.

Contingut multimèdia

L'equip de MiTIC no recopila cap tipus de contingut multimèdia dels usuaris.

Formulari de contacte

Sol·licitam el nom, correu electrònic, un missatge i una valoració opcional de la pàgina al formulari de contacte. El nom i el correu electrònic el demanam exclusivament com a eina de contacte amb l'usuari en cas de que aquest sigui requerit o sol·licitat. El missatge i la valoració opcional la demanam únicament amb la finalitat de millorar tant la pàgina com el servei que aquesta ofereix.

La informació es guardarà temporalment fins que el context comunicatiu hagi acabat i ja no sigui necessaria, o bé fins que l'usuari demani que aquesta es deixi de guardar. Respectam completament els drets de l'usuari i la forma en la que aquest vulgui que les seves dades siguin manipulades.

Les dades del formulari de contacte es guarden únicament a ONGs.cat i en cap cas es compartiran amb tercers.

 

CONTINGUT INCRUSTAT D'ALTRES PÀGINES WEB

Els articles de ONGs.cat poden incloure contingut incrustat d'altres webs (per ex. vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat de les pàgines exteriors funciona exactament com si l'usuari hagués visitat la pàgina exterior.

Respectam els drets d'autor dels altres. Per això, hem demanat permís a les ONG amb la finalitat de publicar i promocionar el seu nom, logo, informació, etc. Respectam també el dret de manipulació i fins i tot revocació de la publicació de l'ONG en cas de que aquesta ho sol·liciti.

Les pàgines terceres a les que ONGs.cat et redirecciona (per ex. les pàgines oficials de les ONG) poden recopilar dades sobre l'usuari, utilitzar cookies, incorporar un seguiment addicional de tercers i monitorejar l'interacció de l'usuari amb la pàgina. A les webs terceres l'usuari haurà de respectar i acceptar la política de privadesa d'aquesta per a l'utilització dels serveis, en cas de que aquesta ho requereixi.

Les bases del concurs sol·liciten que la web estigui relacionada amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible. Totes les imatges relacionades amb aquests objectius són propietat de Nacions Unides (hem utilitzat les versions en català de la pàgina web de Manresa).

 

AMB QUI COMPARTIM LES DADES

Les dades de l'usuari compartides al formulari de contacte són exportades al servidor i SQL del giny "WPForms" per a que aquesta les comparteixi al correu electrònic de miTIC (mitic@ongs.cat).

 

QUANT TEMPS GUARDAM LES DADES

ONGs.cat guarda únicament les dades del formulari de contacte. Les dades s'eliminaran una vegada el context comunicatiu (si aquest ha estat sol·licitat per l'usuari) s'hagi acabat. Ens reservam el dret de guardar anònimament comentaris i valoracions amb la finalitat de millorar el servei de ONGs.cat.

QUINS DRETS TÉ L'USUARI SOBRE LES SEVES DADES

L'usuari pot reclamar l'eliminació de qualsevol dada personal que guardem sobre ell. Això no inclou qualsevol dada que miTIC hagi de guardar obligatòriament per raons administratives, legals o de seguretat.

GALETES (COOKIES)

L'equip de miTIC es reserva el dret de fer canvis a la política de privadesa en cas de que aquests siguin necessaris i/o convenients.

Per a més informació, obrin's una entrada a la pàgina de contacte o envia'ns un correu electrònic a mitic@ongs.cat.

Idioma